Allmänna villkor

For shipping to a country that is not yet specified in our checkout, please contact us at info@tygfavoriter.se

 

BETALNING:

– Kortbetalning, betala direkt med ditt bankkort via Payson.

– Faktura, Betala när du har fått hem dina varor med faktura från Payson.

– Swish, Swisha till 123 288 1696 och ange ditt ordernummer.

Moms är inräknat i priset och ligger på 6% för mönster och 25% för övriga varor.

Betalning med Payson. Använd Payson för att enkelt och tryggt betala till oss med VISA, MasterCard eller internetbank (Swedbank, Handelsbanken, SEB, Nordea och Danske Bank). Läs mer om Payson här: www.payson.se

Om PaysonFaktura – Vi erbjuder betalsättet ”PaysonFaktura” i samarbete med Payson AB. Betalningsvillkor är 14 dagar. För att kunna beställa mot faktura måste Du ha fyllt 18 år och vara folkbokförd i Sverige samt godkännas i den kreditprövning som genomförs vid köpet. Fakturan kommer att sändas separat med e-post till den e-postadress du anger vid köptillfället. Vid försenad betalning skickar vi en betalningspåminnelse varvid lagstadgad påminnelseavgift om för närvarande 60 kr tillkommer. Vi debiterar även dröjsmålsränta med 2 % per månad från fakturans förfallodag. Vid utebliven betalning lämnas ärendet till inkasso varvid lagstadgad inkassoavgift om för närvarande 180 kr tillkommer. Payson förbehåller sig rätten att i enskilt fall neka leverans och ompröva beställarens kreditvärdighet.

Information om ångerrätt Enligt Distans- och hemförsäljningslagen har Du som konsument (detta gäller ej företag) rätt att frånträda avtalet genom att meddela oss detta inom 14 dagar från mottagandet av varan. För att Du skall kunna nyttja din ångerrätt måste Du returnera varan i oskadat skick, i originalförpackning. Vid nyttjande av ångerrätten är det Du som står för returkostnaden.

Information om pantsättning Vid betalning med PaysonFaktura kommer fakturan att pantsättas till Payson och därefter till SVEA Ekonomi AB, 556489-2924.

En orderbekräftelse skickas till dig inom 24 timmar efter lagd beställning. Har du inte mottagit någon orderbekräftelse i din inkorg inom 24 timmar från beställning ber vi dig först att kontrollera om den har fastnat i skräpposten eller om du angivit fel e-post. Var vänlig kontakta oss om något fortsatt skulle vara fel.

 

LEVERANS:

Finns allt som beställts i lager levereras det inom 2-5 arbetsdagar, med undantag för kampanjer då leverans kan ta lite längre tid. Detta meddelas i så fall. Paketen skickas med post eller spårbart med DHL till närmsta ombud. Fraktpris är 59 SEK. Vid köp av endast ett mönster är frakten 39 SEK och skickas med postnord. Vid outhämtade paket tillkommer en avgift på 120 SEK för frakt och returfrakt. Era varor kan även hämtas på plats i Helsingborg efter överrenskommelse.

Det är viktigt att ange c/o ifall ditt namn inte står på dörren dit paketet ska levereras.

Vid köp med Paysonfaktura måste du ange din folkbokföringsadress som leveransadress.

 

RETUR OCH REKLAMATION:

Du har rätt att ångra ditt köp upp till 14 dagar efter du mottagit din beställning förutsatt att varan inte är hanterad på något sätt, såsom klippt eller tvättad.
Önskar du returnera en vara ansvarar du för att varan kommer tillbaka till oss hel och oskadd och det är du som kund som står för returportot. Kontakta oss alltid före en eventuell retur.

Vid reklamationsärenden då något är fel på varan ber vi dig kontakta oss snarast och använd inte produkten mer i väntan på svar från oss. Reklamationer som berör felaktig hantering ersättes ej. Till exempel felklipp, missfärgning vid tvätt av andra tyger eller blekning vid soltorkning.

Kontakta oss vid reklamation eller returärenden på: info@tygfavoriter.se