Allmänna villkor

Currently we only ship within Sweden.

BETALNING:

– Kortbetalning, betala direkt med ditt bankkort via Klarna.

– Faktura, Betala när du har fått hem dina varor med faktura från Klarna.

– Swish, Swisha till 123 288 1696 och ange ditt ordernummer.

Moms är inräknat i priset och ligger på 6% för mönster och 25% för övriga varor.

En orderbekräftelse skickas till dig inom 24 timmar efter lagd beställning. Har du inte mottagit någon orderbekräftelse i din inkorg inom 24 timmar från beställning ber vi dig först att kontrollera om den har fastnat i skräpposten eller om du angivit fel e-post. Var vänlig kontakta oss om något fortsatt skulle vara fel.

 

LEVERANS:

Finns allt som beställts i lager levereras det inom 2-5 arbetsdagar, med undantag för kampanjer då leverans kan ta lite längre tid. Detta meddelas i så fall. Paketen skickas med post eller spårbart med DHL till närmsta ombud. Fraktpris är 69 SEK. Vid outhämtade paket tillkommer en avgift på upp till 400SEK för att täcka frakter och omkostnader (du debiteras det DHL debiterar).  Era varor kan även hämtas på plats i Helsingborg efter överenskommelse.

Det är viktigt att ange c/o ifall ditt namn inte står på dörren dit paketet ska levereras.

Vid köp med Paysonfaktura måste du ange din folkbokföringsadress som leveransadress.

 

RETUR OCH REKLAMATION:

Du har rätt att ångra ditt köp upp till 14 dagar efter du mottagit din beställning förutsatt att varan inte är hanterad på något sätt, såsom klippt eller tvättad. Efter att du meddelat oss måste varan skickas inom 14 dagar för att ångerrätten ska gälla.
Önskar du returnera en vara ansvarar du för att varan kommer tillbaka till oss hel och oskadd och det är du som kund som står för returportot. Kontakta oss alltid före en eventuell retur.

Vid reklamationsärenden då något är fel på varan ber vi dig kontakta oss snarast och använd inte produkten i väntan på svar från oss. Kontrollera tygerna INNAN du klipper i dem då vi ej tar emot reklamationer på klippta tyger. Reklamationer som berör felaktig hantering ersättes ej till exempel felklipp av kund, missfärgning vid tvätt av andra tyger eller blekning vid soltorkning. Vid tryck av tyger händer det att det förekommer små vita prickar på tyger då det finns lösa fibrer på tygerna som kan lossna vid tvätt och efterbehandling. Dessa små vita prickarna är inte ett varufel och räknas ej som ett reklamationsärende.

Kontakta oss vid reklamation eller returärenden på: info@tygfavoriter.se