Förhandsbokning 2020

OBS! Viktig information!

För att boka skicka ett mail till oss på: info@tygfavoriter.se, eller skriv ett dm på Instagram eller Facebook. Där anger du din önskade order, ditt namn, adress, telefonnummer och mailadress och om du önskar betala via swish eller bankgiro. En bokning är bindande och 65SEK för frakt tillkommer om ni inte vill hämta här. Isåfall skriv avhämtning när ni beställer.

Bokningen är öppen till 10 November och efter det stängs den ner helt. När tygerna är på väg till oss, i Januari eller Februari, kommer vi skicka ut en faktura som ska betalas innan tygerna skickas till er. I detta skedet går det också bra att komplettera med lagerförda varor. Observera att tygerna bara trycks om vi kommer upp i tillräcklig mängd bokningar.

Bilder på provtryck finns på facebook och Instagram och kan fås på mail vid önskemål. Alla tyger är tryckta på GOTS-certifierad fabrik i ekolgisk jersey på 220g och 150-160cm bredd och förhandsbokningspriset är 20kr per dm.

These fabrics are also available for wholesale preorder. Contact: info@tygfavoriter.se for more info. Open til 10:th of November.

Unicats och smells like rainbows matchar med Rainbows. Alla tre baby bunnies matchar med peach pink och yellow matc, ochbåda baby fox matchar med respektive match. Alla Kamillas desings matchar med varandra.